Topics

THRIVE specialiseert zich binnen haar projecten in 5 specifieke topics. In sommige gevallen voeren wij afgebakende projecten uit binnen één topic, maar veel vaker bundelen wij onze expertise binnen onderstaande vijf topics in een project.

 
innovation-icon.png

Innovation & Entrepreneurship

Huidige maatschappelijke uitdagingen verlangen innovatie en ondernemerschap. Dit vraagt om creatieve out of the box concepten en nieuwe werkvormen met een duidelijk doel voor ogen. Wij zien een maatschappelijke omgeving die kansrijk is voor ondernemerschap en ondernemerschap dat kansen biedt voor de maatschappij. Vanuit die gedachte ontwikkelen wij met onze partners vooruitstrevende producten met als doel de juiste balans tussen monetair en maatschappelijk rendement. Zo streven wij met hen naar een toekomstbestendige organisatie.Dat doen wij o.a. met challenges, onderzoek en rapportage en innovatie dialogen.

 
sustainability-icon.png

Sustainability

Door met een duurzame bril naar de wereld te kijken, tekenen enorme kansen en potentie zich af. Wat ons betreft is duurzaamheid de status van trend of vakgebied inmiddels ontgroeid. Duurzaamheid is de voorwaarde voor succes en draagvlak voor zowel sociale als economische ontwikkeling.
Wij voeren als netwerkpartij en ambassadeur van duurzaamheid maatwerk projecten uit waarbij we bij personen, partijen en allianties de relevante kennis binnenbrengen. Met als doelstelling ontwikkeling, innovatie en implementatie in de gehele keten of schakels hierin.

 
ICONS-500-5004.png

Labour market

Jong talent wil in toenemende mate impact maken en onderdeel worden van de betekenis economie. Maar hoe win je als werkgever in deze krappe arbeidsmarkt de zogenoemde war for talent? Ons begrip van talent beperkt zich niet tot opleidingsniveau of leeftijd: talent is de potentie om waarde toe te voegen aan de maatschappij en de organisatie. Het vinden en laten floreren van talent is binnen bestaande structuren en opvattingen echter regelmatig een grote uitdaging, waarbij veel talent verloren dreigt te gaan.
Wij helpen onze partners bij het vinden, herkennen en ontwikkelen van talentvolle en toekomstbestendige professionals. Hierbij maken wij o.a. gebruik van workshops om quick wins te benutten, talent formats om talent te binden en ontwikkelen en in-company denktanks om met innovatieve oplossingen bottlenecks te doorbreken.

 
ICONS-500-5003.png

Healthcare

Wij zijn optimistisch over de toekomst van zorg en welzijn. Deze boeiende sector kampt tegelijkertijd met enorme technische en organisatorische uitdagingen waarbij het met een been in de maatschappij en het andere in het bedrijfsleven staat. Dit vraagt veel van bestuurders, managers en medewerkers.
Wij zetten dialoogvoering en onderzoek & rapportage in om organisaties en coöperaties binnen de zorg te ondersteunen in het werken vanuit nieuwe structuren, technieken en rollen. Dit doen we op een laagdrempelige en effectieve manier waarbij we uitgaan van de potentie van de organisatie en de professionals.

 
education.jpg

Education

Onderwijs houdt niet op zodra men gaat werken. Technologie verandert continue, maatschappelijke vraagstukken en trends komen op en verdwijnen weer, nieuwe sectoren en expertisegebieden ontstaan. Dit betekent dat organisaties in staat moeten zijn om hun personeel hier gericht in bij te scholen, maar het verlangt ook iets van onderwijsinstellingen die willen bijdragen aan een future-proof generatie.
THRIVE voegt betekenisvol ondernemen en impact toe aan bestaande of nieuwe curricula voor onderwijsinstellingen en personeelsbeleid van organisaties. Dit doen we door innovatie- en ontwikkeltrajecten te begeleiden, advies te geven en workshops te verzorgen.